De Vierdaagse van 2018 is voorbij
Graag tot volgend jaar!

Harden

Door Rolf Breemes
9 juni 2010om 14:19 uur

 

Met het niezoznel.nl team lopen wij ook een aantal Via Vierdaagse Voorbereidingstochten. Het is goed om te zien dat er heel wat Via Vierdaagse deelnemers meelopen. Leuk ook om te merken dat je herkend wordt..

Verhard trainen
Vorig jaar liepen we ter voorbereiding op de Vierdaagse heel veel op onverhard terrein. Dat hebben we allemaal geweten, te weinig verhard trainen kostte ons bijna de kop. Dit jaar hebben we de wandelingen meer op verharde wegen gepland. Dat was een goede insteek. We voelen het wel hoor, op verharde ondergrond lopen is een heel andere discipline. Ik wil jullie allemaal adviseren om in ieder geval de laatste trainingen echt verhard te gaan doen. Gewoon lekker asfalt snuiven. Met nog een kleine zes weken voor de boeg heeft u nog voldoende gelegenheid.

In het buitenland
Een andere, meer algemene, wandeltip is om IML tochten te gaan lopen. Dit zijn wandeltochten in het buitenland, geselecteerd door de International Marching League. Zo waren wij van niezoznel.nl in mei in Engeland. Hier kun je zoveel mensen ontmoeten, wij zien elke keer weer onze wandelvrienden from abroad. Iedere keer weer hartelijke ontmoetingen. IML wandelen is echt helemaal te gek!

Nog een kleine zes weken dus. Nijmegen here we come!

 

Via Vierdaagse was niet mogelijk geweest zonder:
  • 4Daagse
  • Albron
  • NGS
  • De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) is er voor alle wandelaars
  • Rode Kruis